Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.10.2011 18:55 - Кантар за глупостта
Автор: kass Категория: Забавление   
Прочетен: 9633 Коментари: 46 Гласове:
41

Последна промяна: 31.10.2011 18:59

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
 Вдъхновен от постингите на Евразол и Мамкаму...

    Ако трябва да сложим глупостта на кантар за да я претеглим ще видим, че от другата страна на везните стоят пари... Колкото повече са парите толкова по-лека, съответно малка, е глупостта...
    Още когато падна режима у нас всеки се впусна да се възползва от последвалата безстопанственост за да се облагодетелства както може... Ако някой просто откажеше да участва в държавния обир виждаше само усмихнатите очи на онези около него, който безгласно казваха "глупак, сега ти се е паднало". Да имаш шанс, а да не се възползваш бе неразбираемо за всички, които смятаха, че парите измерват глупостта... Някой спомня ли си човека, който намери  един милион на релсите и най-отговорно ги предаде в полицията? Помните ли отзивите? Всички май бяха от рода - КАКЪВ ГЛУПАК! Само като си помисли човек как би си живял и направо да му се чудиш. Всъщност кога се настани в България това мислене, че да пропуснеш ползи е глупаво?
    "Те ни лъжат, че ни плащат, ние ги лъжем че работим" може и да звучи доста хитряшко, но едва ли те освобождава от глупостта,  ако си глупав, нооо ние май все вярваме, че тя се измерва в пари и затова работата според парите. Един човек направи бизнес, глуповат беше, но транспортираше стоки с камион и направи пари в началото на "90-те... Хората му се възхищаваха, казвайки: "голяма работа е, умен човек, я колко пари направи", само дето не беше  много умен, но пък трудолюбив, не може да му се отрече. Всъщност беше си заслужил парите, с труд и пот натрупани, но титлата "умен", поне за мен не я заслужаваше много, много... Друг човек пък винаги попадаше в графата "глупав", защото все успяваха да го изментят. Почти мразеше да носи пари в себе си, защото все му продаваха нещо или пък го удряха в сметката, абе въобще страхуваше се да носи пари. Оставяше на жена му да се оправя със семейния бюджет понеже той беше "глупав", нищо, че дори най-начетените ни познати бяха като като текезесарски работници пред него по всеки въпрос, който захванехме.
      По изборите получих няколко оферти, както да се включа в изборния процес като член на СИК, като минем през общинси съветник, та да стигнем до там да си продам гласа. И на трите отказах въпреки парите по ред причини, все бяха от партии, които нямаше начин да ме хванат за милиони, камо ли за такива дребни суми. Сега сигурно ще си кажете, че съм голяма глупачка, ама какво да се прави, ако не бях отдавна да съм си оправила живота вместо да се чудя как да закърпя бизнеса си и този месец. Пфууу, пак говоря за суми, направо се замислям за поговорката "това, което не се купува с пари, се купува с много пари"... Ама не, не няма начин...всъщност май и аз не мога да се оправям с парите, та затова и не ми трябват милиони...
 То не, че моя глас имаше някакво значение на тези избори, ама аз нали съм си глупавичка та си вярвам, че е от значение. Други пък не бяха толкова глупави и затова изкараха някой лев и от без това потъващия кораб, но пък логиката  е желязна "тъй и тъй ни взимат парите, та да вземем и ние от тяхните малко"... Умно а? Та в общи линии това е положението. Дали е манталитет, дали някакво объркване на понятията или просто везната е грешна, не знам... Вероятно да правиш пари не е лесна работа, но пък едва ли само по тях се разпознават умните и глупавите...


 



Гласувай:
41



Следващ постинг
Предишен постинг

1. hristo27 - Глупостта не е започнала от вчера и ...
31.10.2011 19:28
Глупостта не е започнала от вчера и няма да свърши утре!
Друг е въпросът кой и колко се е облажил от тези избори. И този КОЙ 101 % ще го направи и след две години. Когато отново купуването и продаването на гласове пак ще е престъпление. За будалите.
цитирай
2. evrazol - "тъй и тъй ни взимат парите, та да вземем и ние от тяхните малко"
31.10.2011 20:01
Това е стратегия на щарана при спортния риболов. Тъй и тъй ни вземат червейчетата /за стръв/ , та да вземем и ние от техните малко.

Парите имат странно свойство. Засилват гротескно основни черти на характера. Същото прави и склерозата. Алчният става по-алчен, щедрият - по-щедър, умният - по-умен и глупавият - още по-глупав. А в същност са саво средство за пристигане от точка А до точка В. За който има път, де. За който няма, са четка за его.
цитирай
3. bojo12345 - Има едно правило за спазването на закона!
31.10.2011 21:32
Това е както при високия скок-прескачаш летвата и си от другата страна!
Преминавайки над летвата те забелязват и .....следва наказание.
Ако си хитър се снишаваш и преминаваш незабелезан- оставаш ненаказан!
Само глупаците се удрят в летвата-почват да го критикуват.
цитирай
4. djgator - Иве
31.10.2011 21:33
Според мен има два вида "умни" и два вида "глупави" хора. Умните се делят на хитри и на интелигентни ( бързам да отбележа, че има и хибрид - смесица от двата вида). Хитрите са съобразителни и склонни да мамят, а интелигентните са начетени, но често са разсеяни. Глупавите също се делят на две групи: на умствено ограничени и на болезнено наивни. Умствено ограничените понякога са генетично обременени и това им качество се дължи предимно на физиологични недостатъци, тоест има биохимична причина за тяхното поведение и техните възможности. Наивните от своя страна, не е задължително да са с нисък коефициент на интелигентност, а просто са доверчиви и отнесени, понякога може и да са гении в своите области, а да бъдат подлъгани от мангал без основно образование.
В Бг притежанието на пари не е гаранция, че си умен, има толкова начини ( повечето от които престъпни) да се натрупат пари. А да си беден - не е задължително да си глупав, просто може да не ти е провървяло, да си мързелив или прекалено честен и принципен.
цитирай
5. анонимен - ето ти една везна...
31.10.2011 22:52
Има три типа образование:

Академично
Професионално
Финансово

90% от хората попадат в първите два типа.
Липсва им финансово образование - а от там идват и всички трудности и мъки в живота ни...
Финансовите възможности и проблемите с които ни се налага да се оправяме, не зависят от нашата интелигентност, и знания на академично или професионално ниво.
Два примера: Учен в БАН и лекар - единият е добър в академичното си образование,другият както в същото така и в квалификационната степен на професионалното си такова.
Но и двамата може да са пълна катастрофа като опре въпроса до пари - било печелене или харченето им...
Финансова интелигентност е тази част от нашата ментална интелигентност, която използваме за решаване на финансовите си проблеми - определя се от това колко пари печелим, колко пари задържаме, дали тези пари работят за нас.

цитирай
6. mamkamu - :)
31.10.2011 23:27
Еххх! И ти си една пълна глупачка :))) Гордей се с това!
цитирай
7. malkiatprintz - То, понеже през годините се появиха ...
01.11.2011 04:04
То, понеже през годините се появиха толкова много "умни" хора, затова сме най-бедната държава в Европа и затова ще продължаваме да вървим надолу. И ако това, да изментиш някого и да го обереш, те прави "умен пич", то тогава изобщо няма какво да се сърдим на политици и управляващи. "Ама те всички крадат" - ами да, досущ като хора "долу". Единствената разлика е, че сред хората "долу" тук-там се намират "глупаци", докато "горе" "глупаци" не се допускат. А "умните", които не са имали възможност да се натикат по-нагоре, те винаги са си "умни": я грамчето - кухо, я таксиметровото апаратче - с "помпа", я нафтата - с водица в нея. Накрая всеки се пеняви, че другите са го прецакали, но е дваж по-доволен, че е прецакал другите.

"По изборите получих няколко оферти (...) И на трите отказах..." - гордея се, че си "глупава" :):):)

Не знам, Ив, мислех да пиша доста, обаче колкото и да приказваш, детето трябва да се опари, за да научи, че котлонът не се пипа.

http://vbox7.com/play:6921ead1d4

http://vbox7.com/play:d7255e8d&al=2&vid=9154457

"Сега удоволствие се търси във всичко. Никой порок не остава в границите си. Охолството главоломно върви към ненаситност, достойното тъне в забрава. Нищо не е срамно, стига цената му да е приемлива. Смъртта на човек от човек – едно хубаво зрелище."

П.П. А клипът е един път! Не знам дали разбра, че идва оттук:

http://www.aeclectic.net/tarot/cards/_img/quest-00455.jpg

:):):)

П.П.2

djgator написа:
А да си беден - не е задължително да си глупав, просто може да си ... прекалено честен...


??? Весо, къде е границата между прекалената и приемливата честност?
цитирай
8. antivlaks - Лаконично :
01.11.2011 07:29
Умният е с "пълна глава", а умникът - с "пълен джоб" !
Между тях е "разумният" !
Лошото е ,че често бъркат "умник" с "умен" !
:))))
цитирай
9. smani - Аз много обичам парите. Но все не ...
01.11.2011 10:03
Аз много обичам парите. Но все не идват достатъчно, мамка му... :)))
цитирай
10. kentoff - Станахме доста глупаците.
01.11.2011 10:35
Станахме доста глупаците.
цитирай
11. ketidoseva - Изборите минаха
01.11.2011 11:38
но последствията се усещат дълго.
цитирай
12. makont - Да живеят Глупаците, Иве.
01.11.2011 15:51
Широкото сърце, душата, разбиранията ни за живота никой не може да ни ги купи. С пари всеки може. И пари да прави всеки може, но в повечето случаи това е свързано със затваряне на очите, а ние искаме да живеем с широко отворени очи, нали?
цитирай
13. анонимен - Аз съм западногерманец.
01.11.2011 16:25
Аз съм западногерманец.
цитирай
14. kass - hristo27
01.11.2011 18:29
Кой колко е облажил едва ли ще разберем, въпросът е глупаци ли са необлажилите и все още вярващите в някаква вероятна промяна??? Май винаги тръгваме с идеите напред, а свършваме с празни джобове и ограбени надежди...
Поздрави!
цитирай
15. kass - bojo12345
01.11.2011 18:32
и аз така си мисля, ако крадците ги хванат тогава те са глупаци, а ако не ги хванат, тогава ти си глупакът, че не си постъпил като тях :)))...
цитирай
16. kass - evrazol
01.11.2011 18:37
Тази страгегия не знам дали е на шарана, ама поговорката "дават ли ти взимай" понякога е с непредвидими последици... Е когато усетим, че никой не дава нищо ей така, и че после са ни взели два пъти потолкова вече е малко късно :)))...
цитирай
17. kass - djgator
01.11.2011 18:41
Благодаря ти Веско, ама въпросът ми май беше, ако пропуснеш ползи, особено в трудни времена, това глупаво лие? Защото май като се замисля, всеки пропуснал шанс да изкара някой лев го сочат за глупак... :)))... Идеализма и сантиментите май нямат място при кинтите, а по състоянието им зависи как ще гледат на теб или поне така излиза накрая :)))...
цитирай
18. kass - 5. анонимен Благодаря за коментара, чудесен е!
01.11.2011 18:48
анонимен написа:
Има три типа образование:

Академично
Професионално
Финансово

90% от хората попадат в първите два типа.
Липсва им финансово образование - а от там идват и всички трудности и мъки в живота ни...
Финансовите възможности и проблемите с които ни се налага да се оправяме, не зависят от нашата интелигентност, и знания на академично или професионално ниво.
Два примера: Учен в БАН и лекар - единият е добър в академичното си образование,другият както в същото така и в квалификационната степен на професионалното си такова.
Но и двамата може да са пълна катастрофа като опре въпроса до пари - било печелене или харченето им...
Финансова интелигентност е тази част от нашата ментална интелигентност, която използваме за решаване на финансовите си проблеми - определя се от това колко пари печелим, колко пари задържаме, дали тези пари работят за нас.



Обаче, мисля че в Бг има много хора без финансово образование и с никаква интелигентност, които се оправят много добре със финансите като обикновено се нагаждат спрямо ситуацията. Когато се налага са с комунистите, когато се налага с ГЕРБ, ако трябва ще пеят чалга, ако се наложи ще се снимат голи и т.н. въобще завидно приспособими са... и ако случайно не постъпваш като тях си е направо за чудене що за излишен морализъм, идеализъм или възпитание и струва ли си заради тези архаични понятия да тънеш в нищета???
цитирай
19. kass - mamkamu
01.11.2011 18:50
:)))...
цитирай
20. анонимен - Каси, много четеш мисли, ти! Ааааааааааааааах, тиии!:))))
01.11.2011 18:59
Това е едно продъжение на една предишна дискусия за аристократизма и андрешковщината. За Андрешко, аристократа по дух винаги, ама винаги ще е глупак. Освен когато не бъде сритан за лошо поведение. Но при първа възможност Андрешко ще отреже главата на аристократа и после ще се хвали със справедливато си постъпка.
цитирай
21. kass - Фил,
01.11.2011 19:04
Няки казват, че патриотите са глупаци, че от някакви патриотични емоции си хабят живота навятъра, вярвайки в светлото бъдеще, което май няма да дойде. Други казват, че жените дето се уреждат със заможен мъж са умни жени, които вместо да гонят михаля като глупачките по някоя любов, дето и без това ще си отиде няколко годинки след брака... ВЪобщеее както и да го погледна - все на везната са сложени пари... Та се зачудих де, дали пък наистина не е така???
цитирай
22. kass - katana
01.11.2011 19:08
Абе много пробивни тези Ахдрешковци бе катана :)))... Де да знам и аз, сигурно да надушиш каква е обстановката и да се адаптираш се води за умна постъпка, все пак те оцеляват а другите или се изнасят или умират... :)))...
цитирай
23. kass - antivlaks
01.11.2011 19:14
За мен умен човек е този, който може да мисли, да преценя, да намира решения и т.н. и т.н.... въпроса обаче е, ако реалността ти показва какви са методите за справяне с икономическата обстановка, глупаво ли е да се инатиш само защото не ти харесват правилата на играта, въпреки че никой не ти дава право да я напуснеш??? :)))...
Поздрави!
цитирай
24. kass - smani
01.11.2011 19:16
smani написа:
Аз много обичам парите. Но все не идват достатъчно, мамка му... :)))


Мисли smani , мисли, все ще измислиш начин да дойдат повече ;) :))))...
цитирай
25. kass - kentoff , makont
01.11.2011 19:23
да живеем, да живеем, ама като гледам няма да е дълго :)))...
цитирай
26. kass - ketidoseva
01.11.2011 19:25
Последствията винаги са по-дълги отколкото избора когато го правим :)))...
Поздрави!
цитирай
27. kass - 13. kum4o - Аз съм западногерманец.
01.11.2011 19:26
В западна Германия седи ли пред хората хамлетовия въпрос "Да бъда или да не бъда?" :)))))...
цитирай
28. анонимен - Каси, понякога ми се струва, че да живееш като Андрешко не си струва
01.11.2011 20:18
kass написа:
Абе много пробивни тези Ахдрешковци бе катана :)))... Де да знам и аз, сигурно да надушиш каква е обстановката и да се адаптираш се води за умна постъпка, все пак те оцеляват а другите или се изнасят или умират... :)))...

цитирай
29. kass - katana
01.11.2011 20:51
Някой ми каза, че така казвали лузърите за да се утешават :)... Че докато Андрешковците си гледали животеца без много, много да му мислят, другите се утешавали с чиста съвест и вяра в Господ....
Е и аз като теб смятам, че да живееш като Андрешко не си струва, пък и не държа да съм от най-големите тарикати...
цитирай
30. malkiatprintz - ВЪобщеее както и да го погледна - все ...
01.11.2011 21:08
kass написа:
ВЪобщеее както и да го погледна - все на везната са сложени пари... Та се зачудих де, дали пък наистина не е така???


Хахах... Ив, така е за онези, които нямат какво друго да сложат. Кухостта трябва да се запълни с нещо, а друго няма какво да я запълни. Смешното е, че в огромната част от случаите те също не се чувстват щастливи от живота си - кините, натрупани по такъв начин са твърде несигуни и винаги ще треперят да не стане нещо, че изведнъж ще се почувстват каквито дълбоко в себе си знаят, че са: празни и излишни като смачкана кутия от цигари под дъжда :)
цитирай
31. kass - malkiatprintz
01.11.2011 21:29
Нещо много взе да кънти на кухо Фил... Накъдето и да се обърнеш силикон, снимки в плейбой, порноклипове, скандали и всичко заради ползата, защото е глупаво да изпуснеш ползи според нашите балкански възгледи... Но сега като си писал за слагането на кантара и че нямало какво друго се зачудих дали бедността доведе до всичко това или корена на проблема е някъде другаде?
цитирай
32. анонимен - Ще ти призвая нещо. Една от най-големите досадности в живота ми е, когато Андрешко се пробва да се прави на хитър
01.11.2011 21:43
kass написа:
Някой ми каза, че така казвали лузърите за да се утешават :)... Че докато Андрешковците си гледали животеца без много, много да му мислят, другите се утешавали с чиста съвест и вяра в Господ....
Е и аз като теб смятам, че да живееш като Андрешко не си струва, пък и не държа да съм от най-големите тарикати...

И смята, че не е разгадан предварително. Уффффффффффффффффффффффффффффффф
цитирай
33. malkiatprintz - Бедността? Бедността никога не ...
01.11.2011 21:44
Бедността? Бедността никога не може да доведе до това. До това води мързелът, желанието за келепир, съзнанието, че човек не може да предложи нищо, което да е полезно и да доведе до добър резултат, желанието на индивида да се почувства човек, когато не е такъв и единственият начин да го постигне е като демонстрира имане... Що се отнася до онези, които са се предали и са пуснали капаците, те просто са слаби духове, те може би са най-жалките, Ив. Още повече, че понятието за "имане" е толкова относително, че повече няма накъде. Най-ми е смешно когато някой почне да се бие в гърдите, че имал лъскава кола, лъскав апартамент, лъскав телефон, че бил до този остров или онзи курорт... и се изживяват като богове без изобщо да си дават сметка (или по-точно не искат да си дадат сметка), че това нищо не представлява и че именно затова продължават да пъшкат че животът им е скучен, гаден, и всичко е "шибано".
цитирай
34. kass - katana
01.11.2011 22:11
странно, във фолклора на други народи има ли герой като нашият Хитър Петър???
цитирай
35. kass - malkiatprintz
01.11.2011 22:22
"...желанието на индивида да се почувства човек, когато не е такъв и единственият начин да го постигне е като демонстрира имане... "

Е, да де, желанието да се чувстваш човек не идва ли от това, че мизерстващите хора не се чувстват хора??? Нещо повече, обикновено тези които са под финансовото ниво на заможните им дават съответното одобрение. В страна в която хората не мизерстват е лесно да си морален, да казваш този милионер е бандит, а другия голям човек...
цитирай
36. malkiatprintz - Не мисля, че мизерията или богат...
01.11.2011 22:28
Не мисля, че мизерията или богатството имат отношение към чувството да си човек. Човек или се чувства човек независимо от обстоятелствата, или, каквито и обстоятелства да постигне, никога няма да се чувства човек. И тогава търси нещо, с което да запълни тази липса, а най-лесният начин за това са парите, богатството, имането, като демонстрация на притежания. Според мен логиката е, че, видиш ли, Мерцедесът също е правен за хора, както и Жигулата, значи, след като първото е по-добро от второто, то значи, като имам първото, ще съм повече човек, отколкото когато имам второто.
цитирай
37. kass - malkiatprintz
01.11.2011 22:40
Ееее, не, разби ме :))))... Всичко зависи от предназначението и качеството на колата - лимузината е за едно, пикапът за друго... В общи линии най-лесно се влиза в чужда кожа чрез колата, може да си я купил със заем, може да си я наел, може да си я взел назаем от приятел, но никъде по нея не пише, тъй че впечатлението което правиш си остава. Въпросът е дали ползваш съответната кола по предназначение за нещата за които ти е нужна или искаш да се изявиш като "Господин за един ден". Тъй че не става въпрос дали ще си повече човек, а какъв човек искаш да си или другите да те мислят че си: богат, известен, от селата, средностатистически гражданин и т.н. Никой не е казал, че човек, който живее на село и се изхранва от реколтата, каквато и да е тя, който притежава комби или пикап се чувства по-малко човек от останалите нали?
цитирай
38. kass - Фил,
01.11.2011 22:55
ние малко се отплеснахме от темата...
въпросът е: не е ли глупаво да вярваш в идеали, които отдавна са мъртви за всички, не е ли глупаво с упорит ентусиазъм да се пънеш, когато всички вземат рушвети, бутат пари за да гепят поръчка и т.н., не си ли малко по детски наивен да вярваш, че гласът ти има значение на изборите, когато всичко се знае предварително. Не е ли малко тъпо 20 години да се надяваш вместо да си вдигнеш чукалата по чужбините. Не си ли глупакът от хълма който гледа втрещен светът как се върти и не доумява какво прави на тази въртележка?
Това беше всъщност въпроса на темата :)...
цитирай
39. malkiatprintz - :):):)
01.11.2011 23:14
"Никой не е казал, че човек, който живее на село и се изхранва от реколтата, каквато и да е тя, който притежава комби или пикап се чувства по-малко човек от останалите нали?"

Никой не го е казал, но хората така го възприемат. Затова може да се види мерцедес, натоварен с чували картофи :):):) Затова съм виждал уредби с големи тонколони от по 200 вата и 300 ватов субвуфър, поставени в стая от 20 квадрата... Точно това е, Ив: когато се купува кола по предназначение, за да свърши съответната работа, според съответните възможности на купувача, няма нищо лошо и в това, да е Мерцедес, но когато се купува Мерцедес, само за да се изпарадира пред комшулука, още повече, когато това се прави без наличните ресурси, а чрез кражби и престъпления, това е жалко: значи съответният индивид търси именно да се почувства друг. Което пък от своя страна, означава, че не се харесва такъв, какъвто е в действителност. което от своя страна означава, че е готов да оправдае много неща. Първоначално ще оправдае малкия рушвет, после ще започне да оправдава по-големия рушвет, първо ще оправдае малката далавера, после ще започне постепенно да оправдава все по-голямата далавера, първоначално ще оправдае малкото престъпленийце, което "не вреди никому", после ще оправдава все по-големите престъпления защото "и другите така правят"... и така, до пълна разруха.

Знаеш ли, съседът над мен има за мото: "От този живот, това, което ти остане между зъбите и по кура, това ще ти е." Винаги се е хвалел, че няма един трудов ден стаж, но винаги е живял добре.

Не искам да живея с това мото, Ив, нито пък се чувствам зле от това, че не живея "добре" като него. Пък нека съм глупак :)
цитирай
40. malkiatprintz - П. П. Хехехе. . . . "Не си ли г...
01.11.2011 23:18
П.П.

Хехехе.... "Не си ли глупакът от хълма който гледа втрещен светът как се върти и не доумява какво прави на тази въртележка?"

Неее... :):):) Глупакът от хълма не гледа втрещен, нито недоумява :):):) Той е над света и знае, че светът отминава, но други неща са непреходни и много по-ценни :):):)
цитирай
41. kass - malkiatprintz
01.11.2011 23:27
Сила на духа се иска Фил, защото всеки в един момент се чуди глупак ли е да вярва в доброто и правилата, когато животът му бавно изтича ден след ден в тревоги за утрешния ден, когато се замисли за смисъла на съществуването си и аджеба има ли живот в одвъдното в крайна сметка...
Мдааа, първоначалния грях е една изядена ябълка, а гледай колко грехове се оправдават днес :)))))... Но така или иначе всичко се предава на децата след нас, защото глупаците днес и тук едва ли ще са глупаците утре...
цитирай
42. malkiatprintz - :):):)
02.11.2011 01:21
Не се стърпях да копна нещо последно, Ив, но мисля, че е добре да се прочете от повечко хора:

"Няма никакво значение дали един болен дух се намира в бедност или в богатство; болестта му го следва винаги и навсякъде."

"Окаян е духът, който се бои от бъдещето и е нещастен преди нещастието; който е загрижен да запази докрай нещата, доставящи му удоволствие. Няма разлика дали съжаляваш, че си загубил нещо или се страхуваш да не го загубиш. Смъртно е всяко благо на смъртните. Еднакво неизбежно е и да изгубим и да загинем."

"Безметежен живот не може да постигне никой, ако прекалено мисли как да го удължи. (...) Затова направи целия си живот приятен, като чисто и просто престанеш да се тревожиш за него."
цитирай
43. анонимен - Бърка
03.11.2011 21:21
се хитростта, алчността, безскрупулното поведение с ума. И това е дело на прехода.
цитирай
44. kass - angpiskova
04.11.2011 09:44
за жалост в България доста неща са объркани, главно в съзнанието ни...
Поздрави!
цитирай
45. анонимен - Now? getvio
06.11.2011 23:28
Определено си постъпила умно като си отказала да участваш в СИК - парите са малко за висенето от зори до мрак, както и като си отказала място в листа за общински съватници - предполагам, че е било неизбираемо. Най - трудно ми се струва обаче да разбереш за кого трябва да гласуваш. Аз се оказа, че нямам достатъчно ум да намеря отговор на този въпрос и накрая пуснах празна бюлетина. Надявам се по-умните от мен да сте направили правилния избор.
цитирай
46. kass - 45. анонимен
07.11.2011 20:40
Не толкова заради малкото пари и висенето, ами трябваше да агитирам хората да гласуват за съответната партия, за съветниците си беше ясно, че няма да влязат никъде, но важното беше калабалък да има, въобщеее луда работа... Аз гласувах за Кунева на първи тур, на втори не отидох да гласувам... оставих народа да си избере между двамата претенденти, не припознах своя президент сред тях...
Поздрави!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: kass
Категория: Забавление
Прочетен: 4228799
Постинги: 266
Коментари: 13643
Гласове: 23073
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930